Ryan newme getting fucked

Försöker hitta flyg från i närheten i Sverige till London men funkar inge vidare. Jag gillar det så mycket, eller inte. Tummen upp på att vara singel och inte behöva vara beroende av en annan människa. Kommer bättre bilder senare I guess, men ville bara visa att håret blivit mörkare. Helt enkelt precis så att man orkade kolla filmen pga kvalitén men handlingen var spännande.

Så blir nog en hemma kväll till för jag vill försöka få detta överstökat nu under helgen vill inte behöva stanna hemma från jobbet, har ju sagt det förut men jag behöver dom få timmar jag kan få så hemma blir jag bara om jag absolut måste.

Snart dags att införskaffa sig ett par nya stövlar, jag hoppas på att hitta ett par väldigt fina men inte allt för mycket klack för vill väl inte hålla på att trilla på isfläckar på fyllan direkt ; haha. Det är just sådana här dagar som får mig att inte vilja jobba. Vanta pa taget till Pp i typ 40 minuter en timme och sen pa taget i 40 minuter foljt av att kora hem. Found out that my flight was 30 minutes late, not a great thing. Så nu ska jag slänga bort alla saker som ligger i min säng och bara slänga mig under täcket. Cause with myself I know I cant be more alone than I already am.
Comments

  • Rowen 19 days ago

    Damn she looks good asf

  • Theodore 12 days ago

    super sabrosidad,

  • Bennett 29 days ago

    corny ass rappers gotta do gimmicks for attention these days